Referenser

Ett urval av klienternas
egna ord, bilder och resultat:

Alice

Jag vill ge dig väldigt roliga nyheter! Jag var på årskontroll idag hos min hjärtläkare, han berättade att så bra som mitt hjärta ser ut just nu, så bra har det aldrig varit förut och att jag ska vara otroligt stolt över detta. Han sa också att han anser att kosten/träningen enbart haft positiv effekt på mig. Jag ville bara berätta detta och jag kan inte vara mer tacksam Calle!

Linus

Är oerhört nöjd med vårt samarbete. Du besitter en oerhörd kompetens gällande både träning och kost. Du är också oerhört generös med att dela med dig av den, du inte bara uppmuntrar att en ska skicka videos utan du ber om det. Du gör det där lilla extra för man ska bli du bra som möjligt i sin träning. Och i och med det få ut det mesta av coachning. Tränar mycket mer strukturerad med fokus kontroll och tempo nu än innan, är mer hel och större samt starkare. Så super nöjd!

Stephanie

Tack för det här året, för ditt outtröttliga stöd och all pepp. Utan dig hade jag inte kommit såhär långt. Det finns så mycket som jag kommer ta med mig från det här året med dig men svårt att nämna allt. Men främst, äta frukost, lunch mellis och middag, att planera och preppa så jag kan äta ordentligt och slipper fuska. Att hålla rutinerna för när jag gör det flyter det bara på och jag slipper tänka. Det är ok med avsteg då och då men när det blir för många dagar blir det kämpigt att komma tillbaka. Att vara snäll mot mig själv och inte glömma bort vart jag började och hur långt jag kommit. Är så glad att jag investerade i mig själv och anlitade dig, något av det bästa jag gjort. Tack Calle, tack som fan! 

Brosk

Jag hade sedan länge bestämt att den dagen jag vill ta hjälp av en coach så blir det Calle! Jag hade följt hans karriär i flera år och var (och fortfarande är) riktigt imponerad av hans fysik. Calles hjälp har varit ovärderlig, det är åratal av erfarenhet, blandad med ett evidensbaserat förhållningssätt som resulterar i de justeringar vi gör i min kost och träning. Han är lätt att bolla idéer med, lyssnar tålmodigt och engagerar sig personligt.

Emmy

Jag hade fastnat i min träning. Passen var spontan, kosten ostrukturerad och jag hade svårt att ta vilodagar. Förutom en otrolig kunskap och erfarenhet har Calle känsla och förståelse i det han gör, därför vågade jag lyssna och lita på honom. Resultatet har blivit helt enligt önskan och jag har fått precis den hjälp jag behövde. Plus lite mer träningsglädje!

Max

Nu har vi kört coachningen under 1 helt år, effekten av det är att jag lärt mig så mycket mer om kost och träning, min form är bättre (tycker jag iaf om jag kollar gamla bilder). Träningen känns bra och motivation är på topp. Tycker det är sjukt kul. Men bäst av allt är att träning har förvandlats från något med väldigt mycket ångest och tvångstankar till det roligaste jag vet 🙂 -Calle är en otroligt lyhörd och kompetent coach, väldigt adaptiv för just dina behov och förutsättningar. Utöver det en riktigt skön människa!

Henna

Jag har verkligen den bästa coachen. Han lyssnar och anpassar allt efter mitt liv för att jag ska må så bra som möjligt under processen. Nu är jag inne i en väldigt stressig tid med husbygge, barn, skola och jobb. Calle är närvarande varje vecka och anpassar träning och mat kontinuerligt. Supertacksam!

Elias

Riktigt nöjd med samarbetet med Calle. Uppmanar hela tiden till att skicka videos och går in på smådetaljer för att göra övningarna så effektiva som möjliga. Du ger hela tiden det lilla extra och det känns som att du verkligen bryr dig. Samarbetet med Calle har varit ovärderligt och kunskapen jag fått under dessa månader hade garanterat tagit år på egen hand. Min träning är mycket mer strukturerad och istället för att räkna repititioner så ser jag till sänka tempot och se till att varje repetition räknas. Är säker på att detta är början på något stort. Tack!

Gabriel

Jag är så himla nöjd och tacksam för all den hjälp, support, motivation och kunskap du gett mig under vårens diet. Jag ser fram emot en fortsättning 😬☀️. Jag känner mig så mycket piggare & lättare nu än vad jag gjorde för sju månader sedan. Och för sju månader sen så var det INTE så att jag kände mig trött etc, utan jag känner bara hur mycket bättre det är idag. Calle anpassar både kost och träningsupplägg efter mina önskemål. Alltid snabb och god respons på ställda frågor, det kvarstår aldrig några frågetecken. Jag rekommenderar alla som behöver eller vill få en extra skjuts i träningen att anlita Calle. Oavsett om du är motionär, behöver komma igång, eller är en tävlingssatsande altlet. Hela paketet, med att äta hälsosamt, och att jag räknar stegen. Det sista gör otroligt mycket alltså. Trivs med allt! 🥳 Väl jobbat coach! Stort tack skall du ha, från hela hjärtat. 🙏🏽

Mikaela

Med Calle känner jag mig trygg. Jag känner mig trygg med att han kommer göra allt för att få mig att nå mina mål utan att tumma på hälsan eller psyket. Jag känner mig trygg för han har en djup förståelse och kompetens, samt konstant jobbar för att utveckla sin egna kunskap och uppfattning. Allt för att kunna vara den bästa coachen för oss atleter. Och det är han, alltså den bästa coachen. Gillar även att han utmanar mig i träningen för att jag ska bli den bästa jag kan bli, samtidigt som han är 100% förstående och anpassningsbar om något absolut inte passar. Jag har rekommenderat Calle till alla och kommer fortsätta göra det, är så otroligt nöjd.

Lazaros

Sedan jag startade med Calle/FlexPT har jag avundats hur en kan ha så många bollar i luften och ändå leverera en kvalitativ tjänst med ett smidigt och bra upplägg. Lägg även till att det verkligen är baserat utifrån dig och dina behov, det är något jag verkligen uppskattat och märker skiljer sig från mängden andra PTs. Calle är kvalité rakt igenom och lever verkligen upp till ens förväntningar, och mer därtill!

Johanna

Jag är sååå otroligt glad och tacksam över denna tid vi haft tillsammans! WOW TACK SÅ OTROLIGT MYCKET! Du har inte bara ändrat min kropp utan även min egen syn på hälsa träning och kost. Tack för alla timmar du lagt på mina frågor,funderingar och vilket engagemang du har! Sjukt proffsigt och ödmjukt rakt igenom! Jag har och kommer alltid rekommendera dig till alla jag ser. Tack för allt Calle! Detta är inte slutet utan bara starten på något stort!

Emil

Det har gått bättre än förväntat. Jag har testat någon sånt här tidigare och det fungerade inte alls för mig så jag blev överraskad hur bra denna resa har gått. Jag gillar att du alltid kommer med lösningar och idéer man kan göra om det är något i kosten eller träningen man undrar över. Tidigare har jag inte haft någon direkt konstruerad kost utan ätit då och då men du har visat mig varför det är så viktigt med det och vilket resultat det kan ge. Jag kan bara tacka så mycket för denna tiden!

Madicken

Jag måste säga att jag mår mycket bättre rent fysiskt i kroppen idag. Väldigt sällan ont i leder eller liknande. Generellt mår jag mycket bättre. Min livskvalitet har blivit bättre sen jag förlorade lite vikt och började med mer regelbunden kost, det är verkligen en förändring!

Heine

Det har varit ett himla lyft och väldigt peppande att få dina råd, schema och kostanvisningar och jag har lärt mig en hel del bl.a hur viktig del kosten är i det hela och att för mig är det basövningar som gäller, inget finlir :D. Jag är laddad med nya erfarenheter tack vare dig Calle! Tack så himla mycket!

Nelly

Nu tänker jag skryta lite om att jag älskar min coach! Han vet precis vad jag behöver & hur han ska göra för att hjälpa mig med mina mål👏🏽 Jag lägger bokstavligt talat allt mitt förtroende i hans armar och sen gör jag det som han säger åt mig att göra☺️ Det passar mig bäst på det settet! Han gör ändringar om det är något jag vill ändra på tex i min kost och lyssnar väldigt noga på det jag säger & det är en av dom väldigt bra sakerna hos Calle som inte alla har tyvärr.. Det här är bara början. Helt underbar person som ger nått enormt mycket ⭐️ Stort tack för allt Calle!

Faycal

Stort tack för allt! När jag signade upp mig med dig kände jag lite stress över mina uppsatta mål. Men jag har insett att jag lär mig så mycket om min kropp under denna resa. Att jag lyckades tappa 10 kg utan att ens känna hunger kunde jag aldrig föreställa mig innan. Stort tack!

Nathalie

Hoppas du vet vilken JÄVLA grym coach du är, du har alla kriterier som en bra coach ska ha! Du är verkligen gjord för detta 🙌🏼

Tommie

Calle har fått dieten att kännas som en del av vardagen. Aldrig upplevt att jag går på diet och ändå har jag fått önskade resultat! Rekommenderar verkligen Calle!

Alexandra

Du är en duktig mental coach! Vilket jag alltid sökt efter. Man vill ha en helhet, inte bara hjälp med träning och kost utan den mentala stöttningen är guld värd! Vill bara säga att du är bäst Calle!

Henrik

Tack som fan Calle, detta är nog bästa formen jag nått någon gång och det känns sjukt bra. än en gång beröm till dig, detta hade jag aldrig gjort eller klarat utan din hjälp. Kung är du!

Sandra

Calle hjälpte mig framåt när jag mådde som sämst. Både i träning och privat. Även min mamma anlitade honom.

Mårten

Stort tack Calle, du och ditt sätt har varit bra för mig och mitt sätt att bli motiverad. Jag vet att jag zoonar ut ibland, men jag har varit fokuserad och tyckt detta varit väldigt givande och roligt! Jag ska köra på ett tag med grundläggande övningar och tänka på teknik och försöka bli starkare. Jag återkommer gärna till dig när jag behöver vägledning nästa gång! Stort tack! För ditt engagemang, tålamod och uppmuntran!

Sami

Tack snälla för din hjälp, att ha dig som coach är en väldig stolthet för mig. Tack för ditt tålamod och all hjälp, utan dig hade jag aldrig varit här idag.

Oliwer

Sjukt nöjd att ha nått under 80 med din hjälp. Mått hur bra som helst dessa veckor. Tog nog ett av mina livs bästa beslut och anlitade en PT. Söker ni en bra PT för att nå era mål, hör av er till Calle, bästa jag gjort för min egen hälsa!

Gustav

Vill passa på att tacka för allt, har vart sjukt kul att verkligen få gå in för detta och verkligen se resultaten komma, så ser jag fram emot att få fortsätta till hösten igen!

Johan

Du har hjälpt mig med mer än bara coaching och det har betytt otroligt mycket för mig. Så tills nästa gång, tusen tack för allt, har varit en av de bästa investeringarna jag har gjort!

Magnus

Vi har krigat genom de här tillsammans och kunnat leverera ett resultat jag är nöjd med. Stort tack Calle!

Eric

Stort tack för all hjälp hittills Calle, det har varit guld värt och är supernöjd med det vi åstadkommit tillsammans.

Sebastian

Vilken resa! Och jag har kommit sjukt långt med dig. Tusen tusen tack. Så inviger de nya badbyxorna idag med ny kropp och nytt självförtroende haha!! Summer 2021 bring it!

Oskar

Fan du har satt igång något i mig. Jag har ett mål i min träning igen, ett hunger att utvecklas och bli större. Fått tankar igen att fan, jag kanske ska ställa mig på en scen en dag. Träningen är rolig igen, inte bara en ångest att den ska bli gjord. Du har väckt byggaren i mig som legat på vila ett par år, ville bara tacka för det 😁💪

David

Tack för hjälpen! Bara att följa sitt upplägg så kommer resultaten. Calle är grym! Känns som att jag lärt mig ganska mycket om min kropp den här tiden och kring kostupplägg och disciplin med maten. Alltid ätit som en gris, gigantiska portioner. Min kropp svarar sjukt mkt bättre på mindre och fler måltider med mindre fett, har vart kass med kosten i alla år nu känner jag att jag vet vad som funkar efter att ha kört med dig. Träningen blir stenhård till failure med en del nya favoritövningar i bagaget. Har också fått in det här med vardagsaktivitet 10k + steg var dag har alltid tränat mkt men vart extremt inaktiv i övrigt så känner att mitt mindset där har förändrats helt!

Pontus

Tycker tiden med dig har varit lärorik och lärt mig mer hur mycket kosten egentligen spelar roll och att man behöver inte överdriven cardio för att uppnå sina mål! Själva träningen har även varit där just hållning och bättre utförande av övningarna. Du har anpassat mina mål och träningen bra efter de jag gillar och de är något som håller i längden för mig personligen, alltså inget man behöver tvinga i sig eller tvinga sig igenom på passen. Tack som fan för allt Calle !

Nabil

Jag vill tacka dig för att du fick mig kriga under samarbete, jag är så nöjd o glad, inte bara jag som ser skillnaden i min kropp, många på gymmet har sagt det och det gör mig glad och hungrig att ta de till nästa nivå. Tusen tack Calle för allt!

Angelica

Elitfotbollsspelare med fokus på att komma tillbaka till matchform, vann skytteligan följande säsong.

Björn

Jag är så glad att jag kontaktade dej. Du har vart till enorm hjälp. 🙏🏽

Sofia

Tack för ALLT! Jag kommer fortsätta köra på, har en helt ny livsstil idag än när jag började och det är utan tvekan bland det bästa jag gjort för mig själv. Kan inte tänka mig nåt annat idag. Tack för alla tips, det kommer underlätta enormt för mig! lite läskigt att bege sig ut nu utan incheck och coachning. Vi hörs och ses nog igen! Du är gryyyym!🥲

N.L.

Madicken

Daniel

Sami

Johan

Alexandra

Max

Björn

Magnus

Ella

Brosk

Tobias

Atakan

Therese

Gustav

William

Jenny

Peter

David

Therese

Jimmy

Raed

Madeleine

Emil

Joakim

Johanna

Rickard

Mats

Caroline

Artur

Jonathan

Stephanie

Samuel

Tommie

Carina

Håkan

Johan

Kajsa

Emil

Henrik

Madde

Mårten

Ludvig

Jennifer

Richard

Sebastian

Mikaela

Erika

Nathalie

Calle Bolund

Cenny

Rickard

Sara

Bikini Fitness, placering: 1a NPC Nationals/SM (Novice)

Alexandra

Womans Physique, placering: 1a & overall-vinnare, bästa kvinnliga posör och tävlingens bästa posör Luciapokalen

Atakan

Classic Physique, placering: 1a NPC Better Bodies Challange (True Novice)

Nathalie

Wellness Fitness, placering: 1a Alströmerpokalen

Eric

Classic Bodybuilding, placering: 1a & overall-vinnare Battle of Sweden

Oscar

Classic Physique, placering: 1a Alströmer Classic + "Bäste posör"

Robin

Classic Bodybuilding, placering: 1a Alströmerpokalen

Therese

Body Fitness, placering: 1a Tammerpokalen

Tobias

Men’s Physique, placering: 1a NPC Better Bodies Challange (Open)

Eric

Classic Physique, placering: 1a Battle of Sweden

Oscar

Classic Physique, placering: 2a Battle of Sweden

Nathalie

Wellness Fitness, placering: 2a Alströmer Classic

Tobias

Men´s Physique, placering: 2a Swe Fit Open

Janina

Bikini Fitness, placering: 2a Alströmerpokalen

Love

Classic Bodybuilding, placering: 2a Nordic Shape Open

Johanna

Bikini Fitness, placering: 2a NPC Better Bodies Challange (Master)

Michael

Classic Bodybuilding, placering: 2a Luciapokalen

Oscar

Classic Bodybuilding, placering: 2a Battle of Sweden

Tobias

Men´s Physique, placering: 2a Luciapokalen

Sara

Bikini Fitness, placering: 2a NPC Nationals/SM (Open)

Atakan

Classic Physique, placering: 2a NPC Better Bodies Challange (Novice)

Alexandra

Womans Physique Veteran, placering: 2a Luciapokalen

Calle Bolund

3x SM guld, nordisk overallmästare, EM silver, VM final, 2x Pro Cards

Sara

Bikini Fitness, placering: 3a Luciapokalen

Daniel

Men´s Physique, placering: 3a Alströmerpokalen

Nelly

Bikini Fitness, placering: 3a Battle of Sweden

Sebastian

Classic Bodybuilding, placering: 3a Battle of Sweden

Mikaela

Bikini Fitness, placering: 3a Battle of Sweden

Oscar

Classic Physique, placering: 3a Alströmerpokalen

Fredrik

Classic Bodybuilding, placering: 3a Svenska Mästerskapen

Atakan

Classic Physique, placering: 3a NPC Better Bodies Challange (Open)

Johanna

Bikini Fitness, placering: 3a NPC Better Bodies Challange (Open)

Brosk

Classic Bodybuilding Veteran, placering: 3a Luciapokalen

William

Men´s Physique Veteran, placering: 3a Luciapokalen

Sami

Men´s Physique, placering: 3a Luciapokalen

Magnus

Men’s Physique, placering: 3a Alströmerpokalen

Sara

Bikini Fitness, placering: 3a NPC Better Bodies Challange (Open)